Realisaties

Ontdek onze realisaties en laat je inspireren door de succesvolle projecten die we hebben afgerond.

In detail

We werkten enkele realisaties uit in detail, zo krijg je een goed beeld van jouw droomveranda of tuinkamer.

Voor en na

Benieuwd naar de uitstraling van jouw droomproject? Bekijk de voor- en na foto’s van enkele realisaties!  

Laat je inspireren

Laat je inspireren door enkele realisaties uit ons volledig gamma aan woonveranda’s en tuinkamers. 

Enkele realisaties in detail

Moderne woonveranda

Moderne tuinkamer

Landelijke woonveranda

Landelijke tuinkamer

Horeca

Home-office

Bekijk voor & na

Veranda voorVeranda na

Een vernieuwde woonuitbreiding incl. tuinkamer voor de familie S. te bocholt.

De klant heeft ons gecontacteerd met de vraag of we de bestaande veranda konden vervangen naar een modern exemplaar incl. een tuinkamer, zodat ze ieder seizoen optimaal van de constructie kunnen genieten. De 3 belangrijke vereisten waren: een moderne uitstraling creëren, warme elementen combineren en grote glaspartijen voor natuurlijke lichtinval integreren.

Een woonuitbreiding voor familie G., te Tongeren.

Belangrijk voor deze klant was de woonuitbreiding afstemmen op de nieuwe keuken, evenals de rechtstreekse verbinding met de tuin centraliseren.

voorNa
voorna: veranda en tuinkamer

Een woonuitbreiding incl. tuinkamer voor familie V., te Dilsen-Stokkem.

Voor dit project stond natuurlijke lichtinval en een moderne uitstraling centraal. Hiervoor is er zowel een lichtstraat in de tuinkamer, alsook in de woonveranda geïntegreerd. De aluminium dakoversteek, afgewerkt met houten planchetten, zorgt voor een warme uitstraling.

Een vernieuwde woonuitbreiding voor de familie V. te Kuringen.

Het uitgangspunt voor dit project was een landelijke woonuitbreiding met plat dak, in een landelijk concept. Dankzij de zachte kleur, oogt deze veranda minder zwaar dan het vorige exemplaar. De Victoriaanse kroonlijst, kruisverdelingen, en aluminium panelen zorgen voor het wauw-effect van deze prachtige landelijke woonuitbreiding.

veranda voorveranda na
voorna

Een vernieuwde woonuitbreiding incl. tuinkamer voor de familie N. te Hoeselt.

Genieten stond centraal aan de start van dit project. Dankzij de geïntegreerde screens en het geïntegreerd lamellendak, kan de tuinkamer ieder seizoen optimaal worden benut. Incl. de geïntegreerde buitenkeuken, voelt ieder moment aan als vakantie

Een moderne woonuitbreiding incl. tuinkamer voor de familie L. te Genk.

Bij dit project was het belangrijk dat de woonuitbreiding incl. tuinkamer een uniformiteit met de moderne bouwstijl zou vormen. Dankzij de lichtstraten wordt natuurlijke lichtinval optimaal benut. De houten plafondafwerking zorgt voor de warme uitstraling.   

voorna
voorna

Een landelijke woonuitbreiding voor de familie D. in Leut

Een extra living, in verbinding met de tuin, was het uitgangspunt voor dit project. De stijl van de woning is doorgetrokken in de landelijke woonveranda. Dankzij de Victoriaanse kroonlijst, kruisverdelingen en aluminiumpanelen, vormt deze woonuitbreiding één geheel met de bestaande woning.

Een landelijke tuinkamer voor de familie L. in Geetbets

Een tuinkamer waar de familie ieder seizoen optimaal kan genieten, stond centraal in dit project. Dankzij de geïntegreerde screens, is deze tuinkamer moduleerbaar naar de verschillende seizoenen. De geïntegreerde lichtstraat zorgt voor natuurlijke lichtinval in de woonkamer. De victoriaanse kroonlijst en houten plafondafwerking, zorgen voor de uniformiteit met de bestaande woning. 

voorna

Laat je inspireren

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam