Moderne tuinkamer

Eigentijdse verfijning en maximaal comfort, dat zijn onze moderne tuinkamers. Ze zijn de perfecte balans tussen strakke lijnen en innovatief design. Transformeer jouw buitenruimte in een oase van hedendaagse ontspanning en stijl.

Geïntegreerde screens

Geïntegreerde screens

Gewaarborgde privacy

Lichtstraat

Natuurlijk daglicht

Modern design

Geïntegreerde screens

De geïntegreerde screens voegen nog een laag flexibiliteit toe aan de ruimte. Ze zorgen voor een comfortabele omgeving zelfs op warme zomerdagen. Bovendien kun je de screens gebruiken om de privacy te waarborgen wanneer dat nodig is, terwijl je toch kunt genieten van het uitzicht van je prachtige tuin.

Ontdek het jaarrond genot

Combineer de schoonheid van de natuur met de luxe van een beschutte ruimte, waardoor je het hele jaar door van je buitenomgeving kunt genieten.

Een lichtstraat

Een lichtstraat wordt geïntegreerd om het natuurlijk daglicht naar binnen te brengen. Ieder project is uniek en iedere situatie is verschillend, daarom is het mogelijk om verschillende lichtstraten in één dak te integreren, naargelang jouw specifieke situatie en de oriëntatie van je huis.

Deze unieke toevoeging verheft jouw tuinkamer tot een ware oase van natuurlijk licht en luchtige ruimtelijkheid.

Enkele voorbeelden

van een moderne tuinkamer

Bekijk enkele realisaties in detail​

Ontdek ons volledig aanbod

Download onze brochure

In deze brochure schetsen we alvast een beeld van wat we voor jou kunnen realiseren. Laat je inspireren door de projecten die we al realiseerden.

Bezoek de showroom

Ontdek onze oplossing in de showroom van Greenhouse Veranda’s in Genk. Of neem contact op en we helpen je graag verder.

Bouwwerken

(VER)BOUWPLANNEN ?

Sta je voor een verbouwingsproject en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! We denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw renovatie. 

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.