Tuinkamer met glazen dak

Ontdek de ultieme tuinkamerervaring met een glazen dak. Een naadloze integratie van binnen en buiten waar overvloedig natuurlijk licht de ruimte vult. Geniet luxe en comfort, en beleef het buitenleven op een geheel nieuw niveau met onze tuinkamers.

Tuinkamer met glazen dak

Glazen dak

Natuurlijk licht

Tuinkamer met glazen dak

Glazen schuifwanden

Glazen dak

Een overkapping met een glazen dak is een slimme en stijlvolle manier om optimaal van natuurlijke lichtinval te profiteren. Het glazen dak is als een venster naar de lucht, hierdoor geniet je van helder, natuurlijk licht. 

Oase van rust

Het genieten van een oase van rust in je tuin is als een plek waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en waar je volledig kunt ontspannen.

Geïntegreerde screens

De geïntegreerde screens voegen nog een laag flexibiliteit toe aan de ruimte. Ze zorgen voor een comfortabele omgeving zelfs op warme zomerdagen. Bovendien kun je de screens gebruiken om de privacy te waarborgen wanneer dat nodig is, terwijl je toch kunt genieten van het uitzicht van je prachtige tuin.

Ontdek het jaarrond genot

Combineer de schoonheid van de natuur met de luxe van een beschutte ruimte, waardoor je het hele jaar door van je buitenomgeving kunt genieten.

Enkele voorbeelden

van een overkapping met glazen dak

Bekijk enkele realisaties in detail​

Ontdek ons volledig aanbod

Download onze brochure

In deze brochure schetsen we alvast een beeld van wat we voor jou kunnen realiseren. Laat je inspireren door de projecten die we al realiseerden.

Bezoek de showroom

Ontdek onze oplossing in de showroom van Greenhouse Veranda’s in Genk. Of neem contact op en we helpen je graag verder.

Bouwwerken

(VER)BOUWPLANNEN ?

Sta je voor een verbouwingsproject en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! We denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw renovatie. 

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.