Landelijke tuinkamer

Ontdek onze landelijke tuinkamers, waar het rustieke charme samenkomt met eigentijds comfort. Bereik de perfecte harmonie tussen natuurlijke elegantie en functioneel design en transformeer jouw buitenruimte in een oase van ontspanning en stijl.

Tuinkamer met lichtkoepel

Lichtkoepel

Houten planchetten

Landelijke tuinkamer met screens

Gewaarborgde privacy

Geïntegreerde screens

Een lichtkoepel

Een lichtkoepel in combinatie met houten planchetten creëert een warme, uitnodigende sfeer in elke ruimte. Deze combinatie van materialen combineert natuurlijk licht en organische texturen op een manier die comfort en esthetiek perfect samenvoegt.

De kers op de taart

De lichtkoepel is zonder twijfel het kroonjuweel van een landelijke leefveranda.Deze unieke toevoeging verheft jouw veranda tot een ware oase van natuurlijk licht en luchtige ruimtelijkheid.

Geïntegreerde screens

De geïntegreerde screens voegen nog een laag flexibiliteit toe aan de ruimte. Ze zorgen voor een comfortabele omgeving zelfs op warme zomerdagen. Bovendien kun je de screens gebruiken om de privacy te waarborgen wanneer dat nodig is, terwijl je toch kunt genieten van het uitzicht van je prachtige tuin.

Ontdek het jaarrond genot

Combineer de schoonheid van de natuur met de luxe van een beschutte ruimte, waardoor je het hele jaar door van je buitenomgeving kunt genieten.

Enkele voorbeelden

van een landelijke tuinkamer

Bekijk enkele realisaties in detail​

Ontdek ons volledig aanbod

Download onze brochure

In deze brochure schetsen we alvast een beeld van wat we voor jou kunnen realiseren. Laat je inspireren door de projecten die we al realiseerden.

Bezoek de showroom

Ontdek onze oplossing in de showroom van Greenhouse Veranda’s in Genk. Of neem contact op en we helpen je graag verder.

Bouwwerken

(VER)BOUWPLANNEN ?

Sta je voor een verbouwingsproject en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! We denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw renovatie. 

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.