Carports

Een carport is perfect om jouw voertuig te beschermen als je geen garage hebt, of te weinig plaats in je garage. Met de Greenport kies je voor kwaliteit en duurzaamheid.
Carports

Polycarbonaat of plexiglas

Aluminium

Stijlvolle & functionele carport

Transformeer je woning met onze elegante carports, ontworpen voor duurzame bescherming. Combineer functionaliteit met een stijlvolle uitstraling en geef je voertuigen de bescherming die ze verdienen. 

Duurzaam Aluminium Design

Kies uit de Greenport Line en Greenport Classic, beide modellen volledig uit aluminium voor een langdurige levensduur en minimale onderhoudskosten.

Polycarbonaat of Plexiglas

Personaliseer je carport met keuze tussen transparante polycarbonaatplaten voor een lichte uitstraling of moderne plexiglas dakbedekking voor een eigentijdse look.

Bekijk enkele realisaties in detail​

Ontdek ons volledig aanbod

Download onze brochure

In deze brochure schetsen we alvast een beeld van wat we voor jou kunnen realiseren. Laat je inspireren door de projecten die we al realiseerden.

Bezoek de showroom

Ontdek onze oplossing in de showroom van Greenhouse Veranda’s in Genk. Of neem contact op en we helpen je graag verder.

Bouwwerken

(VER)BOUWPLANNEN ?

Sta je voor een verbouwingsproject en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! We denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw renovatie. 

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.