Tuinkamer met lamellendak

Pas moeiteloos de lichtinval aan en geniet van een perfecte balans tussen zon en schaduw. Ervaar de vrijheid om je buitenomgeving te controleren en ontdek het ultieme comfort van een tuinkamer met lamellendak, ontworpen voor jouw persoonlijke levensstijl.

Geïntegreerde lamellendak

Tuinkamer met lamellendak

Vrijstaande uitvoering

Geïntegreerde lamellendak

Een tuinkamer met een geïntegreerd lamellendak en geïntegreerde screens is de ultieme plek om volop te genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Deze combinatie van designelementen creëert een veelzijdige en comfortabele leefruimte waar je het hele jaar door van geniet.

Een waardevolle aanvulling

Een terrasoverkapping is een waardevolle aanvulling op je buitenruimte, waardoor je optimaal kunt genieten, zelfs tijdens regendagen.

Geïntegreerde screens

De geïntegreerde screens voegen nog een laag flexibiliteit toe aan de ruimte. Ze zorgen voor een comfortabele omgeving zelfs op warme zomerdagen. Bovendien kun je de screens gebruiken om de privacy te waarborgen wanneer dat nodig is, terwijl je toch kunt genieten van het uitzicht van je prachtige tuin.

Ontdek het jaarrond genot

Combineer de schoonheid van de natuur met de luxe van een beschutte ruimte, waardoor je het hele jaar door van je buitenomgeving kunt genieten.

Enkele voorbeelden

van een overkapping met een lamellendak

Bekijk enkele realisaties in detail​

Ontdek ons volledig aanbod

Download onze brochure

In deze brochure schetsen we alvast een beeld van wat we voor jou kunnen realiseren. Laat je inspireren door de projecten die we al realiseerden.

Bezoek de showroom

Ontdek onze oplossing in de showroom van Greenhouse Veranda’s in Genk. Of neem contact op en we helpen je graag verder.

Bouwwerken

(VER)BOUWPLANNEN ?

Sta je voor een verbouwingsproject en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! We denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw renovatie. 

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.