Landelijke woonveranda

Tijdloze elegantie en functioneel design, dat is een landelijke woonveranda. Ontdek de charme van een buitenruimte die de rustieke sfeer van het landelijke leven omarmt, gecombineerd met duurzaam aluminium

Landelijke woonveranda met kruisverdeling en aluminiumpanelen

Kruisverdeling

Aluminiumpanelen

Veranda met lichtkoepel

Prachtige lichtkoepel

Natuurlijk licht

Kruisverdeling

Een landelijke leefveranda met kruisverdeling en aluminiumpanelen

Een charmante en tijdloze toevoeging aan elk huis. Deze stijlvolle en functionele buitenruimte combineert de rustieke uitstraling van een landelijke omgeving met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van aluminiummaterialen.

Voeg een tuinkamer toe

Wat onze leefveranda’s echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om in de toekomst een prachtige tuinkamer toe te voegen. Met deze uitbreidingsmogelijkheid kun je jouw leefruimte naadloos uitbreiden en nog meer genieten van je tuin, ongeacht het weer.

Een leefveranda met lichtkoepel voor natuurlijk licht in overvloed

In deze leefveranda is er nog een extra aspect dat de ervaring verrijkt: de prachtige lichtkoepel die natuurlijk licht in overvloed binnenlaat.

De leefveranda met grote glaspartijen bied je een adembenemend uitzicht op je weelderige tuin. De grote ramen creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Ze laten niet alleen overvloedig natuurlijk licht binnen, maar ze laten je ook genieten van de schoonheid van je tuin. 

Regenachtige dagen worden een gelegenheid om de druppels op de bladeren te bewonderen, terwijl de zonovergoten dagen je tuin tot leven brengen in al zijn glorie.

Enkele voorbeelden

van een landelijke woonveranda

Bekijk enkele realisaties in detail​

Ontdek ons volledig aanbod

Download onze brochure

In deze brochure schetsen we alvast een beeld van wat we voor jou kunnen realiseren. Laat je inspireren door de projecten die we al realiseerden.

Bezoek de showroom

Ontdek onze oplossing in de showroom van Greenhouse Veranda’s in Genk. Of neem contact op en we helpen je graag verder.

Bouwwerken

(VER)BOUWPLANNEN ?

Sta je voor een verbouwingsproject en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! We denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw renovatie. 

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.