Poolhouse

Ontworpen voor degenen die streven naar ultieme ontspanning en stijl bij het zwembad, bieden onze poolhouses de perfecte balans tussen functionaliteit en luxe.
Poolhouse

Sluit je af van weer en wind

Aluminium

Poolhouse

Onze poolhouses belichamen verfijning, waar modern design hand in hand gaat met praktisch comfort. Een stijlvolle plek om te loungen na een verfrissende duik of een functionele ruimte voor opslag en kleedkamers, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw wensen voldoen.

Hoogwaardige materialen

Elk poolhouse wordt met precisie vervaardigd, waarbij aandacht voor detail en hoogwaardige materialen samenkomen om een ruimte te creëren die zowel esthetisch als functioneel is.

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van onze poolhouses reikt verder dan enkel een schuilplaats aan het zwembad. Met optionele extra’s zoals geïntegreerde keukens, loungedecks en zelfs fitnessruimtes, transformeer je jouw zwembadzone tot een volledige buitenbeleving. Perfect voor intieme familiemomenten, sociale bijeenkomsten met vrienden, of gewoon even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Onze poolhouses bieden de ideale setting voor elke gelegenheid.

Bekijk enkele realisaties in detail​

Ontdek ons volledig aanbod

Download onze brochure

In deze brochure schetsen we alvast een beeld van wat we voor jou kunnen realiseren. Laat je inspireren door de projecten die we al realiseerden.

Bezoek de showroom

Ontdek onze oplossing in de showroom van Greenhouse Veranda’s in Genk. Of neem contact op en we helpen je graag verder.

Bouwwerken

(VER)BOUWPLANNEN ?

Sta je voor een verbouwingsproject en weet je niet precies waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! We denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw renovatie. 

Download de brochure

Brochure formulier
Naam
Naam

Bouwverlof

Wegens het bouwverlof zijn wij gesloten van vrijdag 19/07/24 (12u00) t.e.m. maandag 19/08/24.